Etkinlik | : | Yurtdışı Gezileri | |
Tarih | : | 10 Ocak 2014 , Cuma | |
Süre | : | ||
Kontenjan | : | 1 Kişi ile sınırlıdır. Kalan : 1 | |
Nerede | : |
Kolay parkur, 10 km, 5 saat
Cumartesi günümüzü kolay bir yürüyüş, bolca doğa manzaraları ve nefis köy tatları ile beraber geçirebileceğimiz bu faaliyetimiz Yalova ilimizin şirin köyleri ve muhteşem doğasında. Sağlıklı herkesin yürüyebileceği bu parkurumuza sabah ulaştığımız Teşvikiye köyünde bir kır restoranında köy kahvaltısı yaparak başlayacağız. Kahvaltıda köyde üretilen tereyağ, köy hayvanlarından elde edilen sucuk ve yumurta, köyün kestane ormanlarından elde edilen baldan tüketeceğiz. Aracımızla ulaştığımız orman gölü kenarından başlayan yürüyüşümüz 50 metrelik bir tırmanışla ikinci göle ulaşacak. Nefis göl görüntülerine doyamayacaksınız. Buradan itibaren hep iniş şeklinde devam eden parkurumuz çifte şelalelerde son bulacak. Günün sürprizi ise şelalelerde alacağımız manyak görüntüler olacak. Fotoğraf meraklılarına özellikle tavsiye ederiz.
Dönüşte tekrar uğradığımız restoranımızda sıcacık soba yanında muhteşem lezzette kır pideleri yeme şansımız olacak. Sabah alışveriş molası verilecektir.
Kayıt için: bilgi@dagtrek.com adresine ad-soyad, kan gurubu, acil durumda aranacak kişi adı ve telefonu bilgilerini içeren bir mail atmanız gerekmektedir. İrtibat için Faik Kayhan 0532 792 49 39 ve Esin Kayhan 0530 153 54 83
Fiyata Neler Dahil: Köy Kahvaltısı (kahvaltı tabağı, bal, tereyağ, zeytin, peynir, domates, sucuklu yumurta,çay) Ulaşım Rehberlik Zorunlu Seyahat Sigortası
Gerekli Malzemeler: Kış şartlarına uygun kıyafet (ceket yada yağmurluk, polar, içlik, yürüyüşe uygun pantolon, bileği saran bot ve mutlaka tozluk, isteğe bağlı su geçirmez pantolon, bere, boyunluk, eldiven) en az 1 litre su, termos içinde sıcak su, isteğe bağlı atıştırmalık çerez, meyve vs, en az 1 öğün yetecek kadar yiyecek, mutlaka kafa feneri ve yedek pil, varsa kullandığımız ilaçlar.
Yürüyüşten sonra ıslanabilecek kıyafetleri değiştirmek için yedek kıyafet taşımanız tavsiye edilir. Yedek kıyafetler arabada bırakılacaktır. Kot ve kadife gibi pamuklu kumaştan pantolonlar, pamuklu t-shirt ve kısa bilekli spor ayakkabılar yürüyüş için uygun değildir.
Hiçbir şekilde doğada çöp bırakmıyoruz. Bu bir gurup faaliyetidir, katılımcıların gurup ile uyum içinde hareket etmeleri beklenir. Bütün faaliyet süresince tek yetkili ekip lideridir.
Doğada yapılan etkinlikler ÇEŞİTLİ RİSKLER içermektedir.
Hava şartları, sis, taş düşmesi, hayvan tehlikesi, bilgi, tecrübe, antrenman, konsantrasyon, fiziksel güç, dikkat ve malzeme eksikliği sorun teşkil edebilir.
YÜKSEK TANSİYON, KALP, ASTIM, ADALE/EKLEM ROMATİZMASI, EPİLEPSİ, SARA vb. DOĞADA TEDAVİSİ SON DERECE GÜÇ OLAN HASTALIKLARA SAHİP KİŞİLERİN DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNE KATILMASI UYGUN DEĞİLDİR.
Araç Durakları: 06:30 İncirli 06:40 Mecidiyeköy 06:45 Yıldız Sait Çiftçi 07:05 Kadıköy Evlendirme 07:10 Göztepe 07:15 Kozyatağı 07:15 Bostancı 07:20 E-5 Maltepe, Kartal, Pendik Lütfen hareket saatinden 5 dakika önce durakta olunuz. Geç kalan katılımcılar beklenmeyecektir. 1618 sayılı yasa kapsamına giren bu faaliyetimiz, Türsab A Gurubu 5910 numaralı Seyahat Acentası Extway Turizm ile yapılmaktadır